Páginas

Üks aasta ja peaaegu viis kuud...

Saara on praegu umbes täpselt sama vana, kui oli Liisu siis, kui Saara sündis - 1 aasta, 4 kuud, 3 nädalat ja päev-paar peale. Ja nii naljakas on mõelda, et mul oli juba nii pisikese tita kõrvalt uus tita. Pitlide pealt tundub ka Liisu siis veel nii titakas. Ma hetkel oma dropboxile ligi ei pääse ja pildikaustad on vanas arvutis ning google photodes ka nii vanu pilte ei ole, seega panen siis ühe pildi, mis siin blogis juba olnud on.
Samas tundus mulle Liisu ikkagi siis juba üsna suur ja asjalik. Sõnu kasutas ta ka natuke rohkem, kui Saara praegu, nii et võib-olla sellepärast ka. Ja öeldakse ka, et kui perre sünnib uus laps, siis esimene laps peab suureks kasvama ära või, et siis esimene tundub juba nii suur laps.
Saara tundub mulle praegu ikkagi pisike veel. Eks ta meie pesamuna ka ole. Tegelikkuses on ta ka juba suur ja tubli. Sööb ise lusikaga sööki ja üldjuhul teda söötma ei pea, on loobunud igasugusest pudelipiimast, magab terved ööd õega ühes toas, saab ilusti aru käskudest ja keeldudest ja üldse kõigest jutust ja oma 5-6 sõna kasutab ise ka. Aga ikkagi, praegu ei kujutaks hästi ette, et mul näiteks praegu veel üks beebi oleks. Ilmselt kui oleks, siis see tunduks jällegi täiesti okei. Igal juhul olen ma üli õnnelik, et need kaks printsessi mul olemas on ja raske on kirjeldada seda õnnetunnet, kui pühapäeva hommikul äsja ärganuna kõik neljakesi voodis kaisus vedeleme.
Ja lõppu mõned hiljutised klõpsud telefonist Saarast ja Liisust.










XOXX

0 arvamust: