Páginas

Mõõgavendade ordu

Ühe teatud ürituse tarvis ostsin endale musta küünelaki. Proovisin kohe järgi ka. Töö juures tekitas mu must küünelakk väga vastakaid arvamusi.
Siim: Ooo... Nüüd sa oled Pariisi moe tipp!
Hiljem nägi mu Pariisi moodi ka Rain ja ütles: Sellepärast sul meest ei olegi!
Huumorit peab saama.
Kuigi minu töökohal näeb verd ja igasugu muid asju päris tihti, siis oli eile jälle midagi uut. Mingid venelased läksid jälle kaklema. Algul klubi uksel niisama veits tõmblesid, kust nad välja aeti. Ja siis väljas hakkasid ikka ärplema ja üks hakkas kohe nuga välgutama. Naine hüppas õnneks vahele (nuga ei saanud) ja tüüp pani oma noa ära. Ja pani kohe läbi pargi ajama ka. Turvapoisid siis kohe järgi talle ja sillal said ta kätte. Politsei toimetas ta minema. Kõhe oli see, et see vend käis enne oma mõõgaga klubis ka. Oleks seal mingi teema olnd, oleks asi võind koledaks minna. Noh, eks nüüd mingi aeg tekib äkki metalli detektor ukse peale. Peate kõik oma püksirihmad ja rinnahoidjad klubisse tulles ära võtma.
Aga muidu vahepeal eriti miskit. Hundid söönud ja lambad terved. Ehk siis Mauno ja Marge käisid Rootsis ja lapsed jälle hoitud. Samas sai need kolm päeva ka head trenni. Kristella kaalub umbes 12 kilo ja Karl Martin vast natuke alla poole vähem. Ja neid sai ikka tassitud trepist üles ja alla ja niisama mängitud ja kaks kelku koos lastega käe otsas väljas ringi joostud ja vankrit lükatud lumehangedes jnejne. Aga nalja sai igatahes! Noh muidugi tõid Mauno-Marge Rootsist rohkem kui kilo lagritsat, mis nüüdseks on juba ära söödud, sest lagrits on lihtsalt niiiii hea.
Ja täna siis Tallinnasse sellele teatud üritusele, ehk Sepo sünnale. Ilmselt tuleb jälle kiire sissevälja trip. Tallinna bussikast Viimsisse ja järgmine päev Viimsist bussikasse ja Tartusse. Aga vähemalt saab täna lõõgastuda. Soovitan teil sama teha...


XOXX

0 arvamust: