Páginas

Loogilised poisid

Mõned huvitavamad hetked siis tööelust ka. Eelmine reede oli täismaja. Rahvast palju ja see tähendab peaaegu alati kakluseid ja muid jamasid. Ja nii ka seekord. Taaskord oli näide sellest, kuidas eestlased ja venelased läbi ei saa. Neli eestlast vs üks venelane. Ja asjad saadi juba kontrolli alla kui ikka läks tõmblemiseks. Venelane pisteti turvaruumi ja eestlased aeti välja. Aga venelane kibeles ka väga välja, kuigi kõik turvad rääkisid talle, et kui ta surma ei taha saada, siis ei ole mõtet praegu välja minna. Aga läks ikka. Ja nii lendas suht kohe see eestlaste kamp peale talle. Selle tulemusena sain jälle paanikanuppu vajutada, lasti käiku pipragaas ja kolm meest lõpetasid turvaruumis. Ühe tüübi võttis pipragaas nii out'i, et ta lamas umbes tund aega turvaruumi põrandal. Politsei viis kõik ilusti minema. Rahvast oli palju ja tööpäev venis pikale ja kui enne viite umbes saime meie tulema, siis oli jälle mingil tüübil ütlemist ja toimetati temagi käeraudades turvaruumi ja hiljem tegeles temaga politsei.
Eile aga oli ukse peal üks alakas. Selline väike poiss ja üsna ruttu sai selgeks, et tema esitatud dokument ei ole tema oma. Viidi turvaruumi ja kutsuti politsei, kes ta sealt ära viis. Läks vast umbes pool tundi mööda ja hoolimata sellest, et ta oli saanud just kriminaalkaristuse ja umbes kõik turvamehed nägid teda enne, siis oli tüüp jälle ukse peal ja tahtis sisse saada. Ilmselgelt oli ta päris loogiline poiss. Kui ajuvaba võib üks tüüp olla?
Muud säravamad hetked ei tule praegu enam meelde. Tähelepanelik lugeja võib-olla märkas, et kell on 11 hommikul ja mina olen üleval juba, kuigi magama sain enne kuute. Nende 4-5 tunni jooksul pole põhimõtteliselt üldse magada saanud. Nina jookseb, nina kinni, kurk paistes jne. Iga natukese aja tagant ärkasin millegi peale. Nüüd mängin veits pokkerit ja joon fervexit. Magamine näib küll täiesti mõttetu üritusena aga varsti proovin jälle.

Hitisoovitus (mis tegelt pole mingi hitt aga on lihtsalt sama ajuvaba):

XOXX

0 arvamust: