Páginas

Pattern deep ingrained...

Äääm... Öörännaku elasin ilusti üle. Ühtki libahunti aasta suurima täiskuuga ööl ei näinud. Sai võsas kalpsatud, põllul ja aasal longitud, mudas ja poris ja asfaldil. 20 km kandsin veel igast veepudeleid ja burkse ka seljakotiga seljas. Vanade tossude taldades olid augud sees. Ja tegelt oli üüber tsill ja kokkuvõttes kolmas koht.
Järgmine event oli kolmapäeval ekspromt Maratonipoisi korraldatud tiksumine linna peal koos kolleegidega. Suudlevad, Püssikas, Atlantis, Shooters. Ja kui te kõik arvate nüüd, et see oli mu järjekordne joomatuur ja nina oli viltu peas siis wrong. Alkoholi sisaldus veres oli null. Maratonipoiss agiteeris küll pidevalt ja püüdis rummikoksidega mind halvale teele viia aga ei õnnestunud üldse.
Siis üks õhtu tuli vesika isu, sest vaatasin, et mis ta mul nurgas seisab niisama. Vedasin oma ema ka veel vanas eas kiusatusse, ehk popsisime koos temaga. Põhiliselt tähendas see ikka seda, et mina popsisin ja tema vehkis kätega, et ei ma rohkem ei taha.
Laupäeva õhtul jälle ekspromt istumine Lilli ja Salaagendi juures. Jälle täiesti sober. Ja emadepäev möödus pereringis torti ja kommi ja muud mugides. Ehk siis social life on päris tihe olnud.
Muidu olen siin ka jooksutrenni teinud laupäevase Maijooksu hirmus. Võhma ikka üldse nagu pole ja on oht, et jooksen sealt lauluväljaku mäest kepikõndijatest ka hiljem alla. Maybe ei peaks ikka oma Tööandja logodega särki selga panema. Noh, we'll see.
Täna algab tööpäev kell 12 ja oleksin võinud vabalt 10ni und tõmmata. Aga täitsa juhuslikult nägin eile õhtul trepikoja uksel teadet, et täna 9.00-17.00ni tehakse vee- ja pasatorude läbipesu ja eluks vajalik vesi keeratakse kinni. Huvitav oli teate juures ka veel viimane lause: "palume varude vett. vajadusel toome vett kohale". Well, that's a first. Iga kord kui vetsus käin, helistan ja loputusvesi tuuakse kohale? Eniveis, suures poolrasvase peaga tööle minemise hirmus ärkasin täna kell 8, et enne kraanide kinni keeramist saaks normaalselt dušši all käia. Nüüd nuputan veel, mida kõik selle üleliigse ajaga pihta võiks hakata.
Rohkem vingumist praegu pole. Varsti jälle.

Hitisoovitus:

XOXX

0 arvamust: