Páginas

Autumn sadness...

P nagu puhkus. K nagu läinud kiirelt. Enne puhkust sai veel kõvasti tööd rabatud ja viimane tööl oldud päev ei tahtnud kunagi lõppeda. Juhtimiskoolituse esimene päev ka käidud, tulemuseks palju häid ideid. Olen puhkuse ajal siiski pidevalt phone call away ehk siis kaugjuhtimise režiimil aga siiski puhkus. Puhkuse algus möödus Saaremaal rallitades ja rallit jälgides. Seltskond oli hea ja nägin isegi väga vanu tuttavaid kellega sai kunagi Soome rallisid väisatud. Muttasime kumparitega poris ringi ja irvitasime nende tibide üle kes esimest korda rallil olid ja kontsakingade ning valgete pükste ja jopedega ringi kepsutasid. Olenevalt kohast sai kohati mööda kihutavalt rallikalt niimoodi musta pori näkku, et hambad olid ka seda tõenäoliselt täis. Kambas oli meil ka üks Mitsubishi Lancer Evo 8 ja ka selle juht, kes mulle päikeseloojangul mere ääres väga kurvilisel teel ka isikliku sõidu tegi. Kõik kurvid said 150ga väga sirgeks sõidetud, korra võttis hinge kinni kui parasjagu kurvi sirgeks sõites (loe: vastassuuna vööndis olles) auto ootamatult vastu tuli, inerts võttis pidevalt jalad maast lahti või tahtis põse vastu klaasi suruda, ühel looduslikul hüpekal said kõik auto rattad maast lahti ning kässeriga tehti selliseid tagasipöördeid, et võttis korra isegi kergelt kiljuma. Oskaja mees. Ja meeldis iga sekund sellest ning maha astudes oleks, kohe veel tahtnud. Praegugi tuli kananahk peale. Kapoti alt tuli pärast kerget suitsu korraks ning turbo oli tulipunane (autopeded teavad kui huge deal see on). Öömajaks oli üüritud ülimõnus saunamaja, kus sai õhtuti Razzi tinistatud. Tutvusin ka ühe mehega, kes proobabli oleks suht hea match mulle karakteristika ja muude näitajate poolest aga kes on juba abielus ja isa. Siia sobib hästi meem:

MET THE PERFECT GUY
Vist polnud siis ette nähtud. Koju jõudsin elusa ja tervena, mis on ralli puhul alati juba win.
Muidu on ka palju asju mille üle võiks vinguda veel. Näiteks on jäletult minu korterist kadunud Helsingi päevakruiisi kinkekaardid, mille sain suure higivalamise eest naiste jooksul. Nii, et plaan puhkuse ajal naaberriiki külastada jääb suure tõenäosusega ära. 
Ja siis kuidagi lambist, või kes teab kust, jõudsin täna arusaamale, et tegelikult kõik mehed ei olegi ilmselt sitapead. Vähemalt praegu leian nii. Kes teab, mis homme sealt lambist võib tulla...

Gives me chills:

XOXX

0 arvamust: