Páginas

Päeva mõte...

Meil on üks seinakalender, mis räägib perekondlikest väärtustest ja mida Liisu armastab söögilauas sirvida, sest seal on tita ja aua ja lilled. Iga kuu juures on juttu ka ja täna sattusin täiesti juhuslikult ühte lehekülge lugema.
"Laste kasvatamist võrreldakse sageli aedniku tööga. Ilu ja harmoonia poole pürgides hoolitseb aednik suure armastusega oma kasvandike eest, kastab, väetab, kaitseb lehetäide ja haiguste eest, kärbib puudelt õige võra kujundamiseks liigseid oksi, teeb pookeid parimatelt sortidelt, aga mis peamine - tunneb iga puukese iseärasusi ning ootab kannatlikult tärkavaid vilju, sest igal asjal on oma aeg."
No kas pole ilusti öeldud. Kahjuks lehekülje all servas pole ühtegi autorit välja toodud ja kalendri koostajaid ma ka ei tea, sest Liisu on kaaned ära rebinud ja need on ammu prügikastis. Nii, et ma ei teagi nende sõnade autorile viidata.
Igal juhul tundus see nii hästi tänasesse päeva sobivat, kui Liisu keeras hommikul täis pudrukausi põrandale ümber, tegi salakaka mähkusse, tõmbas kapi sisu tuppa laiali ja tegi veel igasugu patsaani asju.
Aga igal asjal on oma aeg...

XOXX

0 arvamust: