Páginas

Kuidas Rattahullust brändihull sai...

Rattahull ei ole kunagi oluliseks pidanud, et ta riietel ilutseks mingi kalli brändi märgike. Ta võib kanda sama rõõmsalt nii Hilfigeri, kui ka New Yorkeri teksasid, peaasi, et sobivad. Samuti pole talle oluline olnud, mis firma omad meie laste riided on. Kiidab lihtsalt alati, kui lapsed head välja näevad, ükskõik, kust siis riided pärit on.
Liisul on juba kevadest Crocs Handle It kummikud, mis on vist selline must have kummik nagu on Emmaljunga vanker. Emmaljungat mul olnud pole ja need Crocsid olid mul sellepärast välja valitud, et need on kerged, soojad ja mugavad lapsel endal jalga tõmmata. Samuti käis meil kunagi töö juures firma esindaja ka, kes suutis oma tooted väga ilusaks rääkida ja vähemalt mind teda uskuma panna. Need kummikud on meil hetkel lasteaias. Et ei peaks koguaeg nii igaks juhuks kummikuid kodu ja lasteaia vahet tassima, siis ostsin Liisule teised kummikud ka. Magaziini poest 9-eurised poolakad Lemigod. Samuti mingist vahust tehtud nagu Crocsid, kerged ja lisaks eemaldatava voodriga, mis kannatab kirjade järgi isegi -30 kraadi külma.
Need olid meil tükk aega juba jalatsiriiulis. Üks päev läks Rattahull Liisuga välja ja pani kummikuid jalga. Lemigod kätte võttes küsib mult sellise veidi üleoleva tooniga: "Misasjad need veel on? Mingid vale-Crocsid???"
"Mis? Sulle ei kõlba enam muu peale Crocside?" naersin mina. Tundus, et Rattahull on nii uhkeks ära läinud, et mingid suva firma kummikud ei sobi enam lapsele jalga panna. Tegelikult oli ta vist arvanud, et need on Crocsid ja oli siis veidi imestunud, kui polnudki. Aga mine tea, võib-olla ongi salaja brändihulluks hakanud.

XOXX

1 arvamust:

Lehti

L on ka olemas nii päris-Crocsid kui ka need Lemigod. Ei ole ka ise viimaseid miinuskraadides katsetanud, sest said alles kevadel ostetud, aga olen siit-sealt lugenud, et kannatavad tõesti külmaga ka jalga panna. st täiskasvanud on neid ise katsetanud, neid on suurtele ka olemas. Kui see nii päriselt on, siis on see 10 eur igatahes väärt investeering. :) Aga olid vihmaste ilmadega mu laste lemmikjalanõud, sest need on ikka imekerged. Ainus asi, et kui see vooder sealt välja võtta, siis selle tagasisaamine oli suht tüütu (lõpuks sai paremini nii, et vooder kõigepealt lapsele jalga ja siis koos jalaga kummikusse. Päris suvel kasutasimegi ilma voodrita) ja selle üle ääre käiva osa õmblus kippus rebenema.