Páginas

She's a genius too!

Mäletate, kuidas ma mingite pisikeste asjade peale tulin siia hõiskama, et Liisu on geenius? Tuleb välja, et Saara on ka!
Eile toimetasin midagi köögis ja, et Saaral seal ka põnevam oleks, andsin talle põrandale mõned reklaamlehed. Tal oli käes üks lusikas ka ja vaatasin, et nüüd on tal uurimist küll. Pesin nõusid ja üks hetk vaatan, et Liisu toksib lusikaga reklaamlehte. Algul mõtlesin, et ta lihtsalt niisama, aga siis vaatasin, et ta toksib ühte kindlat kohta. Lehe peal oli kujutatud taldrik ja seal peal mingi a la "Laadasalat" ja mingid kotletid, mis olid soodushinnaga. Ja Liisu toksis seda taldrikut, justkui püüdes sealt seda salatit võtta. Ja niimoodi järjekindlalt. Ja kusjuures ma ei ole talle endale söömise ajal veel lusikat kätte andnud, et ta ise söömist prooviks. Aga tundub, et tal on juba asi selge, et kuidas see asi töötab. No mis sa oskad kosta, geenius ju!
Täna, kui Liisu oli lõunaunne läinud, toimetasime Saaraga elutoas, sest tema lõunauneni oli veel veidi aega. Saara toimetas miskit ja ma tsekkisin korra feissi. Veitsa aja pärast vaatasin, et mis see Saara nii vaikselt toimetab. Ta oli kätte saanud Liisu värviraamatu. See on selline värviraamat, kus on valged lehed mõne üksiku põrsa või kukega, mida tuleb veega täidetud pliiatsiga "värvida" ja siis need valged lehed muutuvad värvilisteks piltideks, kus on tegelikult palju põrsaid ja igasugu muid asju. Ja kui pilt ära kuivab, läheb ta jälle valgeks. Ja Saara värvis seda värviraamatut. Ja väga hästi veel. Lihtsalt võttis kätte ja hakkas värvima. Muidugi oli ta Liisut seda tegemas näinud varem aga raamatut nähes vaatas, et no problem, hold my beer ja tegi järgi.

XOXX

0 arvamust: