Páginas

Rist ja viletsus

Tänast päeva iseloomustavad just sellised sõnad ning see päev tundus lõputu. Tegin oma Inimõiguste kodutööd ning see tahtis mind täitsa maha murda juba :D
Olukorra selguse nimel tuleb alustada ikka algusest. Eile, teisipäeval, oli selle kodutöö tähtaeg. Nagu minu puhul ikka, siis enne ei ole mingit motivatsiooni, kui viimne hetk käes oli. Nädalavahetusel ei teinud midagi ja õigustasin end tööl käimisega. Esmaspäeval mõtlesin, et no täna tuleb valmis teha. Pool päeva mõtlesin, et mis teemal võiks teha, pealelõunal nuputasin välja ja õhtul otsisin natuke vajalikku materjali. Siis aga mõtlesin, et tegelikult pole õppejõud kellaaega täpsustanud ja seega võin oma töö saata 23.59. Aega ju tervelt 24h siis veel ja keerasin magama. Teisipäeva hommikul ärkasin vara ja molutasin pool päeva niisama, et ah võtan paar rida mõnest artiklist ja ongi valmis. Selleks ajaks, kui oli esitamise aeg, olin jõudnud ühele poole vajaliku info otsimisega artiklitest ning ära kirjutanud sissejuhatuse. Kirjutasin siis õppejõule alandliku haletseva kirja, et selle ja tolle pärasdt pole valmis aga kirjutan terve öö ja saadan öösel või hiljemalt järgmisel päeval ära. Öösel kirjutamisest või vara ärkamisest ei tulnud midagi välja. Lõpuks ikka otsustasin, et tuleb ära teha. Kirjutamine käis nii: paar laused kirja, pool tundi möla emaga, paar lauset kirja, sööks midagi, paar lauset kirja, vaataks telekat, paar lauset kirja, sööks jälle, paar lauset kirja, mängiks pokkerit, käiks farmis, jutustaks emaga. Lõpuks ikka sai valmis, kuid sellise tempo juures sain õhtul kell kaheksa alles selle ära saadetud. No finally got the f***er finished. Loodame, et nüüd sellega mingit jama pole ning on asjaga ühel pool. Selg ja külg on isegi valusad ja kanged. Siis mõtlesin, et oh terve suvi ei pea enam arvuti taga niimoodi konutama ja kirjutama. Kõmmmmm, vale vastus. Lõputööd tuleb kirjutada, sest seda viimasel päeval ära ei kirjuta. Eks näis kuna sellega saab tegelema hakatud.
Vot nii pikk ja detailne kirjeldus minu vaevalisest päevast.
Ja ega ta veel läbi polegi. Nüüd vaja sättida ja varsti varsti tööle minna. Homme on Lilli lõpetamine ja väike shampus tema pool (mis ma talle kingiks viin? ikka viin?), siis õhtul jälle tööl, siis reede päeval vist kohustusi pole aga õhtul tööl, siis laupäeval pean juba hommikul vara ärkama ja natuke ringi sõitma kuskil Tõraveres vist ja pärast jälle tööl ja pühapäeval on minu nunnude Kristella ja Karl Martini sünnipäeva pidu. Esmaspäeval veel Ave ja Reeli lõpetamised (äkki vahepeal kellegi veel?) ning kolmapäeval off we go Hiiumaale. Jipiijeeee :)

Üks mõttetera igas postituses olema peab:

"I love deadlines. I like the swooshing sound they make as they go by." — Douglas Adams.

XOXO

0 arvamust: