Páginas

Tartu vaim

Paar viimast päeva on üsna vaiksed olnud. Olen kodus asjatanud ja tööl käinud. Uurimust pole siiani viitsind veel alustada ja teemast pole aimugi, rääkimata mingitest materjalidest. Tüüpiline. Selle asemel vaatan jalka MMi hoopis.
Igatahes viimase aja tippsündmus oli see, et Tanel Tein jäi kaarsilla kaarele magama. (Ma ei tea palju Hawaii elanikud kursis on Eesti uudistega). Aga igatahes ajas see uudis küll naerma. Keegi just eile rääkis ka, et nägi Teini too sama õhtu ja ta oli maani täis. Nii et mina usun küll, et see oli tema.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=382654


Muidu nagu ei midagi. Ilmad on siin täitsa ok. Päeval ikka 20C, vahest sajab ka. Täna ka päike särab aga hull tuul on. Ikka kohe täitsa kõva. Lugesin postimees.ee-st, et kuskil on juba palju tormiväljakutseid olnud ning Hiiumaa praamiliiklus on häiritud.
Ema läks ka täna ööseks Põlvasse, nii et saaksin rämeda peo enda juures teha. Aga vaatan kui tuul järgi annab, siis lähen hoopis jooskam/kõndima ja õhtul jälle tööle.

XOXO

1 arvamust:

Mannu

Küll sinu päevad on Merka toredad :)
Nii hea, et sa meid Eestis toimuvaga kursis hoiad! Siin tõesti ei satu igapäev uudiseid lugema.
Ootame peagi ülekannet ka Hiiumaal toimuvast ja et teie praam ikka väljuks. Loodame vasrti ka oma tuppa neti saada, et saaksime sinuga pikemalt chattida. Seniks aga pea vastu ja suhtleme peagi!

Kalliralli, Sirli, Eveli, Mannu :)