Páginas

Mann, me ei ole selle bemmiga...

Eile ma siis tööl ei olnud. See ei tähendanud aga seda, et ma ct-s ei olnud. Aga kõigest järjest. Olles jälle enamus päeva maha maganud, läksin kaheksaks venna juurde. Mängisin lastega, ajasime juttu. Peale seda läksin Manni juurde, kus meil oli plaanitud kahekesi küpsise ja teeõhtu ehk siis tegelikult vesipiibu, mahla, küpsise ja krõpsu õhtu. Teise piibutäie ajal helistas Paku ja sadas koos kahe sõbra ja viinadega sisse. Nii, et vaiksest õhtust eriti midagi järgi ei jäänd. Pärast läksid poisid Illukasse ja me läksime Manniga niisama linna peale laiama. Sõitsime Illukast läbi ja ajasime ct-s veits juttu. Magama sain lõpuks kolme ajal. Aga õhtu oli meeleolukas. Klatšisime, piibutasime ja Mann pani veits blondi nagu alati.
Täna olin tööl. Meil oli täna naistekas. Mingid kaks geimusklimeest, kes väga meelalt naeratasid koguaeg, pakkusid ukse peal shampust ja shokolaadi. Siim ütles, et nad pole mingid musklimehed vaid lihtsalt rasedad mehed või kelle siseorganid on steroididest paisunud. Mõlemad variandid võisid tõele vastata. Pärast nad veel tantsisid laval hargivahedeta püksata ja kõik naised kiljusid. Aga uuenduslik turundusnipp oli see, et kuni 00.15-ni pääsesid klubisse sisse vaid naised. Ja nagu ikka, siis keelatud vili on magus. Kõik mehed, kes sisse ei saanud, ootasid ukse taga. Mõni ootas küll seal peaaegu tund aega. Vahepeal tuli juba jõuga ust kinni hoida. Ja siis kui nende jaoks uksed lahti tehti lõpuks, siis kõik pressisid sisse. Klubi naisi täis ja tahtsid hullult peale lennata vist. Teinekordki tuleks nii teha.
Ja häid uudiseid ka. Kolmapäeval sünntas mu vana klassiõde Maarika ja nad said Ergoga lõpuks vanemateks, mida nad väga väga ootasid juba. Varastasin pildi ka FB-st. Ergo on küll ilmselgelt magamata sellel pildil aga laps on väga nunnu. Palju palju õnne neile!
Kell hakkab juba kuus hommikul saama aga mul pole vabsee und. Vaatan vist Sõpru või mängin pokkerit veel. Igatahes olen arvutiga teki all ja nii kui uni tuleb viskan arvuti käest ja magama. Loodame, et kaua ei pea ootama.


XOXX

0 arvamust: