Páginas

The bigger the better...?

Appi... kaal tõuseb jubeda kiirusega. Täitsa hirm tuleb peale. Astud kaalule ja jälle on midagi juurde tulnud. Kuskilt olen jälle lugenud, et tervest rasedusega kogunevast kaalust umbes pool tuleb juurde 20-30. nädalal. Minul käsil 22. nädal praegu ja just viimaste nädalate mure see ongi. Samas teised jälle räägivad, et lõpus ikka tuleb enamus. Siis nüüd hirmuga ei teagi, mida mõelda või kui suureks ma paisun.
Söögiisu on ka täitsa hea. Täna hommikulgi sõin kaheksa läbi hommikusööki ja kell 11 oli kõht tühi. Võib-olla see ka sellest, et töö juures on kujunenud enam-vähem kindlad kellaajad, mil ma söön ja siis vabal ajal tahad ka nii süüa. Igal juhul isu üle kurta ei saa, igasugused vahepalad kuluvad vabalt ära.
Kaalutõus võib olla pöördvõrdelises seoses ka oksendamise vähenemisega, kuigi mõnel hommikul ikka iiveldab nii, et mõtled kas peab kohe vetsu jooksma või läheb üle. Kokkuvõttes on algusest peale lisandunud kaalu nüüd 5 kg. Peale praeguseid kiireid aegu otsin üles kõik raseda joogad ja ostan trikoo, et ujumas käia. Õnneks on tööjuures parasjagu tegemist alati, et sahmin ikka seal ringi, aga kui töölt ka veel koju jääda, siis ilma füüsilise liikumiseta küll ei saa, muidu paisungi hiigelpalliks.

Teie väike hiigelpall,
XOXX

0 arvamust: