Páginas

Viir viir viiru(s)line...

Siiski siiski, on mul õnnestunud tõbiseks jääda. Olen terve talv nii ilusti terve olnud ja ühtegi külmetust pole olnud ja siis nüüd... Hommikul ärkasin, ei saanud nagu midagi veel aru. Töö juures hakkasin tundma, et nina on kinni, silmad lähevad vesiseks ja pea on paks. Kraadisin ka ja kraadiklaasi näitas koguaeg 35 midagi. Kui hakkas külm ja kuum vaheldumisi käima, siis vaatasin, et ei ole mõtet jukerdada töö juures ja mõistlikum oleks kodus puhata ja püüda terveks saada. Tulin poole päeva pealt ära ja vegeteerin kodus diivanil sellest ajast saati. Korra õnnestus ka magama jääda aga just sellel hetkel otsustas Rattahullu telefon (mitte ta ise) mulle helistada. Kuna ta telefonil on mingi vigastus ise helistada, siis oli see nüüd sobiva hetke valinud. Peale seda enam und ei tulnud. Käisin ka apteegist pärimas, et ehk on miskit, mida tarbida võiks a la nagu coldrex või midagi, mis mul tavaliselt suht hästi aitab. Tulin apteegist tühjade kätega, sest tuleb välja, et rase ei või mitte midagi sellist tarbida ja ligi hiiliva külmetuse vastu tuleb võidelda vaid koduste mahladega ja loota, et viirus tuleb rohke vedelikuga välja. Aga see pidev joomine tüütab ära ja ei jõua seda mahla koguaeg sisse ajada, kuid muud abivahendit ka pole. Palaviku tõustes võib vaid paratsetamooli võtta. Kraadisin nüüd just ja on õhtul 37 palaviku ka visanud. 38st kõrgemale ei tohi temperatuuri lasta, see on kõhubeebi jaoks liig. Pean ikka rohkem jooma, muud midagi.
Täna on kõhubeebi eriti aktiivne ka olnud. Togib ja põtkib koguaeg nii, et silmaga on näha, kuidas kõht lainetab. Loodetavasti tal seal paha ei ole ja tunnen lihtsalt sellepärast rohkem, et ise leban rahulikult. Muidu öeldakse, et päeval ringi liikudes kiigutad beebi magama või lihtsalt sahmid ringi ja ei pane nii tähele.
Igal juhul loodan väga, et igasugune viirus läheb ruttu üle ja saan varsti siia midagi rõõmsat kirjutada. Ainuke pluss kodus passimisel on see, et saab olümpiat vaadata aga no pigem tahaks ikka terve olla. Aga kõik nüüd ruttu mahlasid jooma ja sidrunit ja küüslauku ja ingverit tarbima erinevates vormides, et pisikud ligi ei pääseks.

Stay well,
XOXX

0 arvamust: