Páginas

Pissed off...

Aga see pissiteema polnud eilse märja küljealusega sugugi lõppenud. Tavaliselt hakkab Liisu öösel nihelema ja häält tegema umbes kella nelja-viie paiku hommikul. Täna öösel äratas ta mind juba enne kella kolme. Vaatasin, et ei saa tal kõht nii ruttu tühi olla ja ei olnud mingit näljase lapse häält ka, lihtsalt niheles. Mõtlesin siis, et võib-olla ei osanud ta ühest unetsüklist teise minna ja virgus üles ning aitasin teda luti ja ninalapiga mitu korda, et ta taas uinuks. Aga niheles mutkui edasi. Häääküll siis, panen rinna otsa, see peaks ikka aitama. Pakkisin tekid lahti ta ümbert ja hakkasin last sülle võtma ja tunnen, kuidas küljealune tal täitsa märg. Tundsin kohe endas kasvavat viha. Ma olin ikka konkreetselt vihane keset ööd. Mitte lapse peale vaid nende nõmedate mähkmete peale, mis enam vedelikke kinni ei pea. Laps oli märg, tekk oli märg, teki sees olev lina oli märg. Võtsin pissise lapse sülle ja viskasin linad voodist välja. Nüüd pidin vaese lapse paljaks võtma ja pesema ja uue tudukombe otsima, samuti pidin siis uued tekid ja linad otsima. Ise samal ajal koguaeg mõtlesin, et vaking mähkmed. Täna läksin poodi ja ostsin teise tootja omad, sest ilmselgelt ei ole mu laps piisavalt standardne meie praeguse mähkmetootja jaoks. Uued tundusid küll kintsude ümber paremini istuvat. Ja ma ei taha ühtegi märga küljealust enam näha!

Peale seda pissisaagat oli täna muidu jälle tore päev. Näiteks ei põrnitse Liisu enam oma peegelpilti kahtlustavalt või suurte silmadega vaid on hakanud peeglibeebile naeratama. Tuleb vist üks seltsiv preili.

Tänu sellele, et meil on päevakava, magab Liisu ka päeval pikki unesid ning ei taha iga kahe tunni tagant süüa. See on andnud võimaluse veeta pikki tunde ja kilomeetreid kärutades. Täna tegime isikliku rekordi ning kahe ja poole tunniga kärutasime maha 13 kilomeetrit. Liisu oli terve aeg selline:
Vahepeal keeras pead teisele poole ka.

Ja lõppu paneks ühe lõbusa loo, mis meil peale Kõrsikute plaadi ostmist tihti autos mängib.

Kui video juutuubis avada, siis soovitan paremalt kuulata ka video Zetod ja Orelipoiss - Kapis neli jäätist. Väga huvitav arranžeering.

XOXX

0 arvamust: