Páginas

Sööbik ja pisik...

Selle haigeks olemisega läks nüüd nii, et peale seda vastikut sünnipäevaööd tundus nagu kõik hästi olevat. Ise veel vaatasin, et oh sai vist too öö kõik välja higistatud ja ongi korras. Paar päeva hiljem oli kurk jälle valus ja siis läks hääl ära. Siis hakkas Liisu ka tatti luristama ja köhatama vahepeal. Aastavahetusel oli jälle täitsa ok olla ja häälgi hakkas tagasi tulema. Käisin kaks päeva lapsega kärutamas pikalt ja ei tea, kas sellest aga igal juhul läks kurk valusamaks ja köha tuli, täna on nohu tulnud ja eilsest on üks kõrv nagu kinni. Aiman halba. Suurt midagi tervenemise heaks teinud ka ei ole peale soolaveega kuristamise. Liisu vaeseke ka veidi köhib ja luristab ja eile näitas tal kraadiklaas 37.8, kuid tabasime ära, et elektroonilisel kraadiklaasil hakkab patarei tühjaks saama ja vana hea elavhõbeda kraadiklaas palavikku ei näidanud. Arst vaatas lapsel kurku ka ja see punane ei ole. Õnneks ta ise on ka selline, nagu ta ikka on, mängib ja naerab ja viril ei ole. Umbes üleeilsest kaebab ka Rattahull peavalu ja valusat kurku. Nii me siis siin kõik järgemööda põeme. Päris nõme. Käia kuskil ei saa, midagi teha ei saa, püüan Liisul tatti ninast kätte saada ja vaatan, et oma paukuva köhimisega last üles ei ajaks.
Muidu täitsa ok vist. Suur edusamm oli see, et nädala algul Liisuga 6. kuu perearsti visiidil käies ei olnud kardetud hüsteeriliselt röökivast Liisust jälgegi ja laps oli täiesti rahulik ja isegi rõõmus arsti juures. Uudistas ja tahtis laualt minema roomata.
Aastavahetus möödus meil koduselt, sest Vanaema jõudis alles enne kella ühtteist koju ja siis ei oleks jõudnud enam linna peale minna, sest tahtsin südaööl kodus olla, juhuks, kui Liisu paugutamise peale üles ärkab ja seda kartma peaks. Läks aga nii, et Liisu ei kuulnud ega näinud ühtegi pauku ja magas aastavahetuse täiesti maha. Meie vaatasime oma hea vaatega korterist tervet linna ilutulestikku, jälgisime teleprogrammi ja sõime oooo kui palju igast asju. Kohe vist nii palju, et vahepeal maha läinud 2 kilo olid hommikuks tagasi.
Ja nii see uus aasta meil alanud ongi...

XOXX

2 arvamust:

Leila

Võib-olla sul juba olemas, aga imikule on tatise nina puhastamiseks Rhinomeri ninaaspiraator üks tänuväärt asi.

Merka

Jaa, selle samaga ma mässangi aga no väga ei tule midagi... Kuulen, et nina luriseb aga mingit paksu tatti või kolle ei tule, aint füsoloogilist lahust tuleb. Ei tea, kas siis kuskil sügaval see asi või ei oska mina õieti tõmmata :( Samas söömist või magamist ei paista häirivat Liisul see lurin...