Páginas

Another sucky day...

No lihtsalt oli kohe nagu sucky day. Miski ei läinud nii nagu pidi. Paar helgemat hetke oli, kus kõik ei läindki päris pekki aga suuremalt osalt küll kujunes päev selliseks, milline ta üldse olema ei pidanud. Isegi kirjutada ei viitsi. Aga no paari lausega peaks midagi ütlema, et saaks öeldud.
Õppimisest ma praegu ei räägi. Ei taha rääkida. Ei viitsi rääkida.
Hoidsin lapsi jälle vahepeal. Need kasvavad ka nagu mühinal. Aga iga kord on nad nii armsad ja lahedad ja teevad parimat kildu.
Laupäeval oli vaja muidugi peole minna. Illukas, HU? live, Preili Udukesega. Rahvast oli palju, tuju oli hea. Nägi jälle igasuguseid inimesi. Pärast kõmpisime veel koduklubisse ka (killerheelsidega ja puha (peale poolt aastat talve, kui sai aint madalatega ringi löhverdatud, on iga konts killer)). Seal oli rahvast ikka väga hõredalt. Õhtu lõpetasid täiesti ebavajalikud viinakokteilid, kus väikses klaasis oli 8 cl'i viina ja siis nii palju kui sinna mahtus siis mahl, ehk siis põhimõtteliselt oli seal aint viin. Polnd häda, läks alla küll. Ja niitis ikka korralikult. Kui kuni seni olime olnud meeldivalt joogised, siis peale seda läks küll üsna häguseks. See on kindel, et 5 ajal sain Vennakese juurde tudule.
Kell 11 olin juba üleval, et sättida ja startida töötajate peole. Enne seda jõudsin isegi Tammekal jalkat käia vaatamas. Kella kolme ajal lõi pohmakas välja. Peavalu oli ikka päääääris korralik. Töötajate pidu oli ühes mõnusas Salakohas. Ja kuna tegemist oli pühapäevaga, siis polnud ma üldse ainukene, kelle pea oli eelmisest õhtust veits haige. Algul vegeteerisin tükk aega niisama. Teadjamad ikka väitsid, et tuleb kindlasti peale võtta. Ja egas pikalt mõtlemist polnudki. Ja no õhtu joogikaart oli jällegi kirju: siider, hot shotid, vanatallinn+vahukoore shotid, sex on the beach'id, razz+õuna bols+jõhvikas+sprite ja edasi tulid sellised joogid ja shotid, mis läksid alla ilma, et oleks viitsind või suutnud neid tuvastada. Söögikaardil oli esindatud palju igasugust sorti grillitud liha, nelja erinevat sorti salatit, vähemalt nelja erinevat Jaanus-gateringi kooki ja igast snäkke ja asju. Vesikat popsisime ka sauna eesruumis päris pikalt, mistõttu sai ka paljast ihu üsna palju näha. Tantsu sai ka löödud. Ja no nagu alati, siis juhtus üht-teist. Kuna hommikul ootasid mind kohustused, siis tulin normaalsel ajal linna ära ja pool kaks olin juba voodis.
Muud ei midagi praegu. Kell on ka juba nii palju, et oleks vaja magama minna. Pange tähele, kuidas puhkus on mõjunud: pool kaksteist õhtul on kell juba palju ja ammu peaks magama ja hommikuti on äratus 7-8 ajal. Ja nüüd on puhkus läbi, mis tähendab seda, et kell on palju siis, kui magama saab hommikul kell kuus ja äratus on kell kaks päeval. Doktor OZ vangutaks küll selle peale pead...

Hitisoovitus:
Ei, mulle see Ott muidu üldse väga ei meeldi ja ma ei saa aru sellest ulme vaimustusest, mis kõigil on temast. Aga see lugu on hea.

XOXX

0 arvamust: