Páginas

Laupäeval isaga teha võib kõike...

... limpsida limpsi kui paistmas on päike.
Nädalavahetus on meie peres praegusel ajal kõige kõige oodatum aeg. Selleks ajaks on planeeritud alati mitu väljasõitu, mõni üritus ning kodus asjalik olemine. Vahel õnnestub mõni asi neist teostada ka.
Samamoodi oli möödunud nädalavahetusega. Laupäeval saime üle pika aja Rattahulluga koos terve perega jalutamas käia. Võtsime tanklast kohvi ja nautisime värvilist sügist.

Kuigi ilmad on kohati veel külma Eesti suve moodi, siis sügis on ikkagi päris kindlasti käes. Peale seda ajas Rattahull paar tööasja korda ning õhtul oli Rattahullu kokakool, mille tulemusena sõime imehead ahjulavašši.
Pühapäeval käis Liisu esimest korda kirikus. Koht oli vist põnev ja koguaeg räägiti juttu ning issi näitas igasuguseid koridori käike ka, nii et Liisu oli väga hea laps. Hiljem oli meid kutsutud lõunatama ja osa saama tuttavate Iisraeli reisi muljetest ja piltidest. Hoolimata sealsest keerulisest poliitilisest olukorrast, tekkis endalgi soov sellistel ajaloolistel radadel kõndida. Ja muidugi 42 kraadi sooja oleks ka mõnus.

Pildi sain guuglist
Lõuna venis ka õhtusse ning koju jõudes oli Liisul juba uneaeg ning meie vedelesime kahekesi kaisus diivanil. Igati korda läinud nädalavahetus.

XOXX

0 arvamust: