Páginas

Ehk siis 2 volli vähemalt (rõhk ll-idel, mitte o-l)...

Uhh... Kui ma oleks rikas ja alkohoolik ja ei töötaks ööklubis, siis ma ilmselt oleks selline nagu ma eelmine nädal olin. Või noh, ilmselt hullem veel. Sai väljas käidud ja need käimised kujunesid sellisteks, milliseid mul eriti palju ei ole olnud.
Nädal algas esmaspäevaga Põlvas. Kodune istumine sugulastega koos väikse shampuse ja aramisiga. Mõnus rahulik istumine.
Teisipäeval oli ka juba väga suur oht ja tõenäosus, et on Atti või kuskile mujale minek, aga õnneks ma ikkagi ei viitsinud ja magasin kodus. Kolmapäeval olin ka kodune ja vaatasin Top Geari ja niisama.
Neljapäeval oli Preili Udukesel töölt vaba õhtu ja nii otsustasime seda harva juhust jälle ära kasutada ja peole minna. Noh, üks põhjus ja ajend peole minekuks oli veel aga las ta olla. Alustasime Udukese juures klubisoojendusega. Juba poole ühe paiku olime oma koduklubis, mis on meie jaoks suhteliselt vara. Jõime odavat rummi ja tsillisime niisama. Peaaegi ilmus klubisse ka siis see Põhjus, miks ma peole läksin. Noh, selle asjaga läks untsu, sest Põhjusel olid ka omad põhjused. Las ta olla. Siis muidugi tuli veel kõvasti lohutust otsida ja veel juua odavat rummi ja tantsida ja veel juua mingit jäägerträumi või mida iganes. Ja ilmselgelt ei seisa peale teatavat alkoholi kogust mu suu kinni ja nii teab terve klubi kollektiiv mu õnnetust armastusest. Hiljem kuulsin, et Turvaülem lubas ta vaibale kutsuda ja mai tea mis veel ära teha. Aga see selleks. Kell kolm pandi klubi kinni ja nii suundusime järgmisse kluppi ehk siis Maasikasse, kus ootasid meid Paku ja Meistriliiga Korvpallur. Kuigi saime seal olla vast mingi pool tundi, tehti selle aja jooksul juba mitu apprõutsi. Ignore. Maasikast aeti rahvas välja ja edasi viidi meid Poolde Kuude. Rahvast oli seal mega palju nii, et vaevalt mahtusime istuma. Meistriliiga mees tegi sööke ja jooke välja. Kui see koht ka kinni pandi, siis liikusime edasi ja algul plaanisime Meistriliiga mehe juurde minna, kes mulle juba oma koduvõtmed oli andnud, kuid tee peal toimus ootamatu plaanide muutus ja suundusime Olympic Casinosse. Viskasime dokumendid letti ja hakati meid ükshaaval registreerima. Üllatus üllatus, siis avastas Preili Uduke, et tal pole dokumenti kaasas. Tere hommikust. Ma läksin esimest korda kasiinosse ja ma ei saand isegi sisse minna. Ja mind juba regati ära jumal teab kuhu kõik. Oli vaja?! Suundusime siis Udukesega tema poole, et dokument ära tuua, turvapoisid jäid meid kasiinosse ootama. Tee peal käisime veel Nott'is, kust lootsime midagi hamba alla saada aga ei saanud. Juua oleks sealt küll saanud aga õnneks oli meil nii palju mõistust, et mitte rohkem juua, kuigi mõistus oli vist ammu normaalse funktsioneerimise peatanud. Pikk ja vaevaline tee kodu poole (kuigi kõndida oli vast paar tänavat aint) ja kohal me olimegi. Õnneks oli kodus ka veel nii palju aru peas, et kasiinosse mitte tagasi minna. Preili Udukene valmistas mingid üüberhead sändvitsid meile, mille sarnast poleks linna pealt ilmselt kuskilt saanud. Nii palju mõistust aga ei olnud, et internetist eemale hoida ehk siis nägite ise ka, mis ma postitasin too hommik. Peale mõnda unetundi käisin korra üleval ja ilmselt oli veel mõni promill sees. Natuke veel und ja peale lõunat olin juba sõidukõlbulik. Õhtu ise oli väga meeleolukas ja lõbus. Väike videomeeldetuletus ka hommikust:

Reedel käisin tööl. Kuigi mul puhkus on, siis asendasin ühte mandlite eemaldusest taastuvat neiut. Üdini hea nagu ma olen. Töö juures sain kuulda, mis juttu ma olin eelmine õhtu ajanud. Kohati oli ikka täitsa piinlik.
Laupäeval oli meil planeeritud perekondlik üritus, ehk pubi-klubi tuur sugulastega, mille üks eesmärk oli Emad Peole. Kogunesime meie juures: mina, Vennake, Emps, Käbi, tema ema, Cäta ja tema kutt. Peale tuuri soojendust plaanisime minna Big Beni, kus pidi mängima mu onu Eerichi bänd. Selgus, et Big Ben oli teinud double bookingu ja nii suundusime kõik koos bändipoistega Õlletaresse pidutsema. Salasõnaks oli Seto ja nii avanesid meile igasugused uksed, läbi millede sai isegi oma kanget sisse nihverdada. Õllekas oli Kuldne Trio ja maja päris täis. Umbes kahe paiku saatsime emad koju ja suundusime noortega Maasikasse. Mõni meist oli näiteks 17, kuid talle nagu vanusepiirang 21 ei kehtinud ja saime kõik ilusti sisse. Maasikas oli puupüsti rahvast täis. Kohati oli isegi raske liikuda. Joogid värgid särgid. Nägin jube palju tuttavaid klubis. Vanad koolikaaslased, Esimene Armastus ja veel palju muid. Ühe sõbranna vennaga sai nii ullult tantsu keerutatud, kuigi muidu suhtlen ma taga umbes never. Venna ja Käbiga sai ka nii palju tantsu löödud nagu ilmselt mitte kunagi varem. Mingi aeg liikusin korraks üksi ringi ja kohe tuli kutsus Üks Härra mind tantsima. Ja kuigi muidu olen ma alati täiesti immuunne mingite võõraste tantsima kutsujate vastu ja lülitun alati kohe ignore režiimile (nagu ma ka too õhtu eelnevalt juba korduvalt olin teinud), siis selle tüübi puhul miskipärast polnud. Ja hea oli, sest Härra osutus väga normaalseks tüübiks. Terve ülejäänud öö möödus meil kahekesi tantsuplatsil. Terve öö mööduski suures osas nagu tantsides ainult. Maasikas pandi kinni mai-tea-mis-kell ja suundusime Suudlevatesse Tudengitesse. Selleks hetkeks oli meid alles jäänud vaid Vennake, mina, Härra koos oma Sõbraga ja Käbi, kes oli ka endale Maasikast mingi Peiksi leidnud. Suudlevates mahtusime jällegi vaevalt istuma. Võtsime jälle mingid joogid ja istusime seal kuni see koht ka kinni pandud. Selleks ajaks oli väljas juba suur valge ja otsustasime igaüks oma kodu ära minna. Kodus sõime Käbiga kartulisalatit ja jõime veel mingit kanget. Kell üheksa hommikul saime magama lõpuks. Kell 12 oli äratus, sest Käbi ema pidi Soome poole teele asuma. Ilmselgelt, ei olnud ma veel selleks hetkeks kaineks saanud. Ja selle asemel, et uuesti magama minna, läksin hoopis arvuti taha. See oli jälle vale otsus. Suutsin öelda jälle valesid asju, millest ei taha rääkida. Terve päev oli selline pool (alko)uimas. Ühesõnaga pidu oli väga hea. Raha kulus mul veits rohkem kui tavaliselt aga ma ei taha teada palju mu Vennakesel veel raha ära läks. Ikka ulmesummad sai mõnda kohta hakkama pandud. Hea meelelahutus ei saagi alati odav olla.
Ühesõnaga nüüd on töötatud, lebotatud ja pidutsetud küll nii, et rohkem ja veel rohkem. Tänasest ainult work-on-your-thesis-mode ja ei midagi muud.

Hitisoovitus:

XOXX

P.S. Mu winamp on oma raamatukogu kiiksust üle saanud. Jessss!

0 arvamust: